Home » Conspiratii » Afacere de familie: băcănia cu delicii naturale, de la micii producători. U…

Afacere de familie: băcănia cu delicii naturale, de la micii producători. U…

Marius şi Roxi Maftei, aşa cum se prezintă şi pe site-ul magazinului, sunt doi tineri care au renunţat la slujbele lor pentru a deschide o băcănie „cu bucate curate“, cum le place să spună. Magazinul „Natura în bucate“ s-a născut din pasiunea lor pentru o mâncare cât mai aproape de natură.

„Amândoi suntem pasionaţi de ceea ce înseamnă mâncare bună, de o bucătărie cât mai aproape de natură. Pe piaţă însă găseam foarte greu ce ne doream şi aşa ne-a venit ideea să deschidem o băcănie proprie. Am vrut să putem mânca noi sănătos produse de pe vremea bunicii, cu un gust foarte bun şi să le putem oferi şi altor oameni“, povesteşte Marius Maftei.

Primul pas a fost să caute producători mici şi pasionaţi, oamenii care puneau pasiune în produsele lor. Au luat practic toată ţara la pas. Nu au ratat nicio o zonă. „Am mers peste tot în ţară şi am gustat. Şi acum procedăm la fel, mergem şi testăm mai întâi. Un produs curat îl recunoşti imediat după gust, nu trebuie să fii expert în domeniu. Am testat chiar noi produsele înainte să le aducem în magazin. Uneori am stat cu vitrina goală, pentru că produsele nu erau gata. Nu vindem nimic din ce este produs la scară industrială. Aducem totul de la mici producători din toată ţara cărora le pasă de ceea ce fac şi folosesc îngrediente naturale. Suntem deschişi să colaborăm cu orice producător care aduce pe piaţă produse curate“, mai spune Marius. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More 502 posts in Conspiratii
Recommended for you
Peste 23.000 de locuri de muncă vacante la nivel naţional, cele mai multe î…

[ad_1] Mai puţin de o sută de locuri de muncă disponibile sunt în judeţele Giurgiu,...