Băsescu va fi ARESTAT, Amănunte INCENDIARE

Băsescu va fi ARESTAT, Amănunte INCENDIARE

 

 

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, va fi arestat! Elena Udrea, fosta sa apropiată, s-a confesat acum două zile unei foarte apropiate prietene că se teme „…de ce i se va întâmpla în curând domnului președinte.”

Surse bine informate din anturajul lui Traian Băsescu spun că de câteva zile acesta este foarte nervos și că a fost văzut sunând și înjurând supărat că nu i se răspunde. Un alt amănunt destul de interesant este răcirea relației cu Elena Udrea. Mai mult, cea care a inițiat ieșirea, ca să zicem așa, din schemă, a fost Elena Udrea.

Cine era atent în această seară ar fi văzut că, sunată de RTV să opineze pe marginea așa-zisului autodenunț al lui Ghiță, Elena Udrea n-a mai fost nici foc și pară la adresa șefei DNA, nici n-a folosit aceleași expresii ca Băsescu. A dat-o în generalități. Se pare că a realizat, în sfârșit, că „domnul președinte” a fost doar un biet farseur.

var venus41884 = { ‘blockId’: 41884, ‘async’: true };(function (w, d, o, t) {o.send = function () {(o.queue = o.queue || []).push(arguments);};var s = d.createElement(t);if (o.async) s.async = 1;s.src = ‘http://block.sw1block.com/rotator/41884.js’;var i = d.getElementsByTagName(t)[0];i.parentNode.insertBefore(s, i);o.send(‘pageview’);})(window, document, venus41884, ‘script’);


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

comisarul.ro

 

/ 5
Thanks for voting!