Home » coruptie » Biserica ortodoxă Română (BOR) a declarat că este gata să sară în ajutorul refugiaților, (Eu le dau o ideie mai bună să-i ia la iei acasă )

Biserica ortodoxă Română (BOR) a declarat că este gata să sară în ajutorul refugiaților, (Eu le dau o ideie mai bună să-i ia la iei acasă )

Biserica ortodoxă Română (BOR) a declarat că este gata să sară în ajutorul refugiaților, (Eu le dau o ideie mai bună să-i ia la iei acasă )

 

Biserica ortodoxă Română (BOR)

Biserica ortodoxă Română (BOR)

 

Mitropolitul Ioan al Banatului le-a transmis un mesaj „de pace și de liniște” sutelor de credincioși care au participat la liturghia săvârșită, duminică, în biserica ortodoxă din Jimbolia.

 

Mesajul acestuia vine în contextul în care în noaptea de vineri spre sâmbătă au fost depistați la graniță 60 de imigranți care intenționau să intre ilegal în România, pe jos, din Serbia, aceștia fiind duși ulterior la sediul Poliției de Frontieră Jimbolia.

”Având în vedere primul val de emigranți care a venit spre țară, în zona Jimbolia, am slujit astăzi la biserica din Jimbolia sfânta liturghie, la care au participat un număr mare de credincioși. La biserică au fost și primarul și oficiali locali ai Poliției de Frontieră și ai Poliției Orașului Jimbolia. (…) Le-am transmis (credincioșilor — n.r.) un mesaj de liniște și de pace, le-am spus că autoritățile de la frontieră s-au comportat frumos și exemplar, cei care au venit nu au fost bruscați, ci au fost primiți cum se cuvine, conform regulamentelor de frontieră, nu au fost incidente și i-am felicitat pe cei de la Frontieră pentru modul în care s-au comportat și în acest context, astfel că imaginea României este una bună, că suntem un popor care înțelege ce înseamnă suferința și necazul celor care-și părăsesc țara”, a declarat duminică pentru AGERPRES ÎPS Ioan, mitropolitul Banatului.

loading…

//

Citește și:FLOTA României,300 de nave au fost vândute de paraziți sistemului satanic care distruge Romania de 26 de ani-Video+Document

El a arătat că a îndemnat autoritățile locale ca, în cazul în care vor mai veni imigranți, să apeleze la ajutorul bisericii și al enoriașilor.

”Având în vedere că este iarnă și frig, dacă autoritățile de frontieră vor, să solicite sprijin, să ceară preotului să ofere haine. Biserica nu are provizii adunate, dar este pregătită să ajute. Tocmai acest apel l-am lansat astăzi sutelor de credincioși care au fost prezenți la slujbă, dacă va apărea un alt val de imigranți, să se mobilizeze. Le-am spus și autorităților că, dacă au nevoie de sprijin, să ceară fără rezerve (de la preot — n.r.) și vor fi ajutate cu tot ce se poate, fără rezervă. Dacă, cumva, o să apară mame cu copii mici în brațe, un prim ajutor cu necesarul de lapte praf va fi asigurat”, a mai spus acesta.

Citește și:Bani online

De asemenea, mitropolitul Ioan al Banatului i-a liniștit pe localnicii prezenți la slujbă, precizând că ”toți cei 60 de migranți, la ora actuală, au părăsit județul Timiș și sunt într-un adăpost dintr-un alt județ, unde se fac formalitățile pentru a pleca mai departe”.

”În Cetate, în Jimbolia și în satele din împrejurimi, să fie toată lumea liniștită. E liniște în această zonă”, a conchis ÎPS Ioan.

comisarul.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More 320 posts in coruptie
Recommended for you
SENZAȚIONAL, am aflat cauza PIZDIFICĂRII BĂRBAȚILOR, nu este o Glumă , SITUAȚIA ESTE gravă

Responsabili pentru acestă Crimă și pentru Restul Suferinței OMENIRI, Vinovatii Principali sunt Reptilieni și aliati...