Home » stiri » Broadcom împrumută 100 mld. dolari pentru a cumpăra Qualcomm

Broadcom împrumută 100 mld. dolari pentru a cumpăra Qualcomm

Este cea mai mare facilitate de creditare de când producătorul de bere AB InBev a făcut în 2015 un împrumut de 75 de miliarde de dolari, pentru preluarea rivalei SABMiller. 

Cele 12 instituţii financiare care furnizează creditul companiei americane Broadcom sunt: BofA Merrill Lynch, Citigroup, Deutsche Bank, JP Morgan, Mizuho, MUFG, SMBC, Wells Fargo, Scotiabank, BMO Capital Markets, RBC Capital Markets şi Morgan Stanley. 

Surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul au declarat că recent a avut loc o întâlnire între Broadcom şi consilierii săi, pentru a finaliza oferta care evaluează Qualcomm între 80 şi 82 de dolari per titlu. 

În 6 noiembrie, Broadcom oferise 70 de dolari pentru fiecare acţiune Qualcomm sau 103 miliarde de dolari în numerar şi acţiuni pentru întreaga companie. Incluzând şi datoriile, oferta evalua compania Qualcomm la 130 de miliarde de dolari. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More 1288 posts in stiri
Recommended for you
Eurodeputat socialist: Oficialii europeni nu sunt proşti, Guvernul României e cel care dezinformează Bruxelles-ul. Regret ce a făcut ministrul Justiţiei

[ad_1] Reporter RFI: Cum calificaţi propunerea făcută de ministrul român al Justiţiei, Tudorel Toader, de...