Home » Romania furata » Compania Holzindustrie Schweighofer este acuzată oficial de exploatare și comerț ilegal cu lemn (VIDEO)

Compania Holzindustrie Schweighofer este acuzată oficial de exploatare și comerț ilegal cu lemn (VIDEO)

Compania Holzindustrie Schweighofer este acuzată oficial de exploatare și comerț ilegal cu lemn (VIDEO)

 

Compania Holzindustrie Schweighofer este acuzată oficial de un organism internațional pentru implicarea în nereguli și ilegalități în comerțul cu cherestea și de exploatare forestieră ilegală a pădurilor românești. 

loading...

Compania austriacă ar putea pierde certificatul de mediu dacă nu ia măsuri imediate pentru a soluționa neregulile și ilegalitățile din fluxul său comercial.

Potrivit celor de la Forest Stewardship Council, există dovezi puternice ce arată că Holtzindustrie Schweighofer a fost implicată pentru o perioadă mai lungă de timp în tot felul de ilegalităţi.

 

Grupul de experți ce a realizat această investigație a concluzionat că există dovezi puternice ce arată că Schweighofer a fost implicată pentru o perioadă mai lungă de timp în exploatarea forestieră ilegală și în comerțul cu lemn ilegal. Există dovezi clare și convingătoare că Holtzindustrie Schweighofer a fost implicată în comerțul ilegal cu lemn atât prin acceptarea lemnului ilegal în fabricile sale cât și prin propriile sale acțiuni din interiorul acestor fabrici”, a declarat Johannes Zahnen, specialist forestier al World Wildlife Fund.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

More 20 posts in Romania furata
Recommended for you
DEMONI CRIMINALI JIDANI AU PUS (PSD) DIN NOU LA GUVERNARE ,DEZVALUIRI SOCANTE

DEMONI CRIMINALI JIDANI AU PUS (PSD) DIN NOU LA GUVERNARE ,DEZVALUIRI  SOCANTE     Vă...