Home » Descopera » DALAI LAMA, INTERCONEXIUNEA CU FENOMENELE EXTRATERESTRE

DALAI LAMA, INTERCONEXIUNEA CU FENOMENELE EXTRATERESTRE

Dalai Lama este printre puținele personalități ale lumii care a vorbit despre civilizațiile extraterestre în mod deschis, fără să aibă teamă de vocile care îi contestă discursul.

El a pus accent pe interconexiune și dependența față de alte lucruri. Dacă toți oamenii sunt dependenți unul față de altul, față de natură și legile ei, putem extrapola, declara Dalai Lama, că depindem de Univers și de ceea ce îl formează, legi, entități, planete.

Probe ale contactului cu alte civilizații

De-a lungul timpului, s-au strâns multe probe care susțin că omenirea a intrat în contact cu alte civilizații. Ne referim la documente guvernamentale, documente ale serviciilor secrete, mărturii ale astronauților și piloților, mărturii ale oamenilor obișnuiți.

Arhivele armatei indiene și pakistaneze conțin sute de documente provin fenomene extraterestre produse la granița dintre cele două țări. Ladakh este o zonă militară cu o suprafață de 86000 de kilometri pătrați, împărțită între China și Pakistan, în care au fost observate sute de fenomene extraterestre.

În zonă, au fost amplasate redare de ultimă generație care au surprins apariția unor obiecte de origine extraterestră. Zona în care s-au efectuat observațiile este neospitalieră, munți înalți, neaccesibili, zăpadă și gheață tot timpul anului.

Rapoartele întocmite de reprezentanții celor două țări descriu apariția unor lumini flotante care ies și dispar în craterele din munți.

Călugării tibetani și extratereștrii

Cultura tibetană domină lumea spirituală de mii de ani. Jurnaliști americani au avut ocazia de a purta mai multe discuții cu călugări tibetani care au surprins prin vastele lor cunoștințe despre fenomenele extraterestre. Ei au vorbit despre misterioasele obiecte care survolează zona, despre tunelurile din munții Himalaia unde, conform declarațiilor lor, există baze extraterestre și despre implicarea forțelor extraterestre în evoluția umanității.

Kongka este o regiune situată la granița dintre China, Tibet și India și în care accesul turiștilor a fost interzis ca urmare a unor evenimente extraterestre. Interdicția în zonă s-a produs după ce mai mulți pelerini împreună cu ghizii lor au fost martori la apariția unor obiecte misterioase care au survolat zona.

Dalai Lama - DALAI LAMA, INTERCONEXIUNEA CU FENOMENELE EXTRATERESTRE

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More 534 posts in Descopera
Recommended for you
Peste 23.000 de locuri de muncă vacante la nivel naţional, cele mai multe î…

[ad_1] Mai puţin de o sută de locuri de muncă disponibile sunt în judeţele Giurgiu,...