De 1 mai se sarbatoreste ziua infintarii sectei Iluminatilor si nu ziua muncii

De 1 mai se sarbatoreste ziua infintarii sectei Iluminatilor si nu ziua muncii

De 1 mai se sarbatoreste ziua infintarii sectei Iluminatilor si nu ziua muncii

 

De 1 mai se sarbatoreste ziua infintarii sectei Iluminatilor si nu ziua muncii

 

Dupa cum s-a scris foarte mult despre ziua de “1 mai” in fiecare an, cel putin de vreo 3 ani s-a scris masiv in data acestei zile, voi da citire unui articol prezent pe News.ro
În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat 1 mai Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor

lumii, diversele manifestări căpătând amploare pe măsură ce autoritățile au convenit cu sindicatele ca această zi să fie liberă.
Reducerea normei orare zilnice de lucru stă la originea semnificației zilei de 1 mai, de sărbătoare internațională a lucrătorilor.

În anul 1872, circa 100 de mii de lucrători din New York, majoritatea din industria construcțiilor, au demonstrat, cerând reducerea timpului de lucru la 8 ore.
Data de 1 mai apare, pentru prima dată, în legătură cu întrunirea, din anul 1886, a Federației Sindicatelor din Statele Unite și Canadei (precursoarea Federației Americane a Muncii). George Edmonston, fondatorul Uniunii Dulgherilor și Tâmplarilor a inițiat introducerea unei rezoluții care stipula ca: „8 ore să constituie ziua legală de muncă de la, și după 1 mai 1886”, sugerându-se organizațiilor muncitorești respectarea acesteia.
La data de 1 mai 1886, sute de mii de manifestanți au protestat pe tot teritoriul Statelor Unite. Însă, cea mai mare demonstrație a avut loc la Chicago, unde au mărșăluit 90 de mii de demonstranți, din care aproximativ 40 de mii se aflau în grevă. Rezultatul: circa 35 de mii de muncitori au câștigat dreptul la ziua de muncă de 8 ore, fără reducerea salariului.

Dar, ziua de 1 mai a devenit cunoscută pe întreg mapamondul în urma unor incidente violente, care au avut loc trei zile mai târziu, în Piața Heymarket din Chicago. Numărul greviștilor se ridicase la peste 65.000. În timpul unei demonstrații, o coloană de muncitori a plecat să se alăture unui protest al angajaților de la întreprinderea de prelucrare a lemnului „McCormick”. Poliția a intervenit, 4 protestatari au fost împușcați și mulți alții au fost răniți.

În seara aceleași zile, a fost organizată o nouă demonstrație în Piața Haymarket. Din mulțime, o bombă a fost aruncată spre coloana de polițiști. Au fost răniți 66 de polițiști, dintre care 7 au decedat ulterior. Poliția a ripostat cu focuri de armă, rănind două sute de oameni, din care câțiva mortal. În urma acestor evenimente, 8 lideri anarhiști, care aparțineau unei mișcări muncitorești promotoare a tacticilor militante, violente, au fost judecați. Muncitorii din Anglia, Olanda, Rusia, Italia, Franța și Spania au adunat fonduri pentru plata apărării. În urma procesului, 7 dintre aceștia au fost condamnați la moarte (doi având ulterior pedeapsa comutată la închisoare pe viață) și unul la 15 ani închisoare.
Șapte ani mai târziu, o nouă investigație i-a găsit nevinovați pe cei 8. Cine erau respectivii? August Spies, Albert Parsons, Adolph Fischer, George Engel, Louis Lingg, Michael Schwab, Samuel Fielden si Oscar Neebe, dintre care cinci germani si unul de origine germana. Unii au considerat ca de fapt au fost evrei. Nu stim sigur, insa se stie ca in Germania miscarea anarhista si comunista era aproape in totalitate coordonata de catre personaje apartinand acestei nationalitati…
În anul 1888, la întrunirea Federației Americane a Muncii s-a stabilit ca ziua de 1 mai 1890 să fie data pentru susținerea, prin manifestații și greve, a zilei de muncă de 8 ore. Dar, în anul 1889, social–democrații afiliați la așa–numita Internațională a ll–a, au stabilit, la Paris, ca ziua de 1 mai să fie o zi internațională a muncitorilor, La 1 mai 1890, au avut loc demonstrații în SUA, în majoritatea țărilor europene, în Chile, Peru și Cuba. După aceasta, 1 mai a devenit un eveniment anual. Până în 1904, Internaționala a ll-a a chemat toți sindicaliștii și socialiștii să demonstreze energic, pentru „stabilirea prin lege a zilei de muncă de 8 ore, cererile de clasă ale proletariatului și pentru pace universală”.
La scurt timp, Federația Americană a Muncii s-a dezis cu totul de 1 mai, celebrând în schimb Labor Day („Ziua Muncii”), anual, în prima zi de luni a lui septembrie. Pe 28 iunie 1894, Congresul SUA a adoptat un act confirmând această dată ca sărbătoare legală. Această decizie a fost luată pentru a repara ofensa adusă greviștilor de la Sindicatul American al Căilor Ferate și al căror protest fusese înăbușit prin trimiterea de trupe. Ziua Muncii în SUA este asimilată grătarelor, autostrăzilor aglomerate și ca ultimul lung week-end al verii.
Şi totuşi … ce serbam de 1 Mai?
1 Mai e ziua de înfiinţare a sectei Illuminati. La 1 mai 1776, în Bavaria, un doctor în teologie – Adam Weishaupt – a fondat societatea “Vechii Căutători de Lumină din Bavaria”, care va deveni în scurt timp cunoscută sub denumirea de “Ordo Illuminati” (Ordinul Iluminaţilor).
Adorarea focului şi a Soarelui, simbolurile organizaţiei Illuminati, sunt insa practici religioase mult mai vechi, de origine celtica si germanica… ba chiar mult mai veche!
1 Mai nu are nimic de-a face cu ziua internaţională a muncii, ci reprezintă de fapt aniversarea înfiinţării sectei francmasonice Illuminati (1 mai 1776) de către Adam Weishaupt. Această societate Illuminati a fost şi este una malefică şi ocultă, stând la baza declanşării unor evenimente tragice din istoria omenirii (ca primul sau cel de-al doilea război mondial).
Fondatorul sectei Illuminati a ales ziua de 1 mai pentru înfiinţarea acestei organizaţii din următoarele 2 motive:
(1) Adorarea focului constituia baza celor mai înalte mistere ale sectei Illuminati. Adam Weishaupt a scris discipolului său devotat, Zwack, faptul că el aduce la lumină vechiul sistem al perşilor: “Alegoria în care Misterele şi Înaltele Grade trebuie înveşmântate o reprezintă adorarea focului şi întreaga filozofie a lui Zoroastru sau a vechilor perşi, care astăzi a rămas doar în India. De aceea, în gradele mai înalte ordinul este denumit “Adorarea focului”.
(2) În comunicarea dintre membrii fondatori ai organizaţiei Illuminati, cuvântul Illuminati era simbolizat cu un punct în jurul unui cerc, acest simbol reprezentând întotdeauna Soarele (şi egiptenii simbolizau Soarele – Zeul Raastfel).

Festivalul Beltane de 1 mai punea accent atât pe Soare, cât şi pe adorarea focului – cele 2 elemente principale ale organizaţiei Illuminati; aşadar, ziua de 1 mai era perfectă pentru înfiinţarea sectei Illuminati.
Exista si o altă conexiune, puţin cunoscută: cea dintre ziua de 1 mai şi sărbătoarea Beltane.

Alegerea de către Weishaupt a datei de 1 mai ca zi a înfiinţării sectei sale oculte n-a fost una întâmplătoare; ea este legată de festivalul păgân de origine irlandeză Beltane, care marchează distanţa de mijloc dintre echinocţiul de primăvară şi solstiţiul de vară. Însăşi cuvântul “Beltane” este unul interesant; înseamnă “a aduce focul” sau “Focul lui Baal”.
O lucrare a lui Gordon Ireland “Beltane – 1 mai” spune astfel:

“Beltane este unul din cele 4 festivaluri celtice ale focului şi probabil este cel de-al doilea festival important, după Samhain (1 Noembrie). Beltane este un festival al Soarelui, fiind ţinut în timpul zilei. Cea mai importantă parte din Beltane îl constituie focurile. Celţii irlandezi stingeau toate focurile cu o noapte înainte de festival, şi le aprindeau a doua zi, în timpul lui Beltane. Mai târziu, în timpul lui Beltane, celţii aduceau un viţel de sacrificiu, pe care îl treceau printre două focuri, pentru a purifica întreaga cireadă.”

Dupa cum vedem este masiv implicat zeul, adica reptilianul Baal caruia ii se inchinau toate ritualurile druidice care constau in arderea de vie a unei fiinte, initial se ofereau ofranda animale, dar “zeii” intre ei folosesc deobicei copii (fiinte pure).
Dupa cum spunea si Arizona Wilder in documentarul “Revelatiile unei Mari Preotese” in aceste zile foarte speciale, in special cea de azi, se fac masiv sacrificii umane, in special de cei din marile familii regale si nobiliare.
Mai pot adauga ca 1 Mai conform calendarului druidic inseamna sfarsitul razboiului care deobicei se declanseaza pe data de 29 Martie (exemplu: razboiu din libia si cel din 2003 din irak – invazia) si se opreste pe data de 1 Mai sau “Noaptea Mestecenilor” in care druizii o adora pe “sfanta” Walburga, un fel de fecioara maria pt druizi.
Vreau sa fiu destul de clar: nu toti druizi sint niste oameni rai, in niciun caz, in doctrina druidica se stiu multe leacuri medicale care le intrec pe cele de azi, dar cum orice padure are uscaturile ei, eu ma refer la acele “uscaturi”.

sursa

De 1 mai se sarbatoreste ziua infintarii sectei Iluminatilor si nu ziua muncii,De 1 mai se sarbatoreste ziua infintarii sectei Iluminatilor si nu ziua muncii,De 1 mai se sarbatoreste ziua infintarii sectei Iluminatilor si nu ziua muncii,De 1 mai se sarbatoreste ziua infintarii sectei Iluminatilor si nu ziua muncii,De 1 mai se sarbatoreste ziua infintarii sectei Iluminatilor si nu ziua muncii,De 1 mai se sarbatoreste ziua infintarii sectei Iluminatilor si nu ziua muncii,De 1 mai se sarbatoreste ziua infintarii sectei Iluminatilor si nu ziua muncii,De 1 mai se sarbatoreste ziua infintarii sectei Iluminatilor si nu ziua muncii,De 1 mai se sarbatoreste ziua infintarii sectei Iluminatilor si nu ziua muncii

/ 5
Thanks for voting!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *