Home » stiri » Fugarul Elan Schwartzenberg, interviu la B1 TV: „Sebastian Ghiţă a fost dominat, speriat de generalul Coldea“

Fugarul Elan Schwartzenberg, interviu la B1 TV: „Sebastian Ghiţă a fost dominat, speriat de generalul Coldea“

 

Fostul proprietar Realitatea TV acuză că s-a „trezit deposedat“ de postul său prin falsificarea semnăturii şi cu susţinerea unora din sistem.

 

„Nu sunt mogul, nu mă identific cu această titulatură. Eu am luat Realitatea TV, dar m-am trezit deposedat de ea şi acuzat că nu am achiziţionat niciodată staţia, că procedura de insolvenţa nu a fost corectă, am fost acuzat că am făcut spălare de bani şi evaziune. Realitatea a fost furată de Cozmin Guşă şi de Marcel Păcuraru, prin falsificarea semnăturii mele şi cu susţinerea unora din sistem”, a mai declarat omul de afaceri pentru B1TV.

 

„Sebastian Ghiţă era controlat, speriat“

Acesta a mai declarat că Sebastian Ghiţă i-ar fi mărturisit că intrase într-un joc foarte mare şi că ar avea susţinerea totală a lui Florian Coldea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More 1288 posts in stiri
Recommended for you
Eurodeputat socialist: Oficialii europeni nu sunt proşti, Guvernul României e cel care dezinformează Bruxelles-ul. Regret ce a făcut ministrul Justiţiei

[ad_1] Reporter RFI: Cum calificaţi propunerea făcută de ministrul român al Justiţiei, Tudorel Toader, de...