Home » stiri » Fugarul Elan Schwartzenberg, interviu la B1 TV: „Sebastian Ghiţă a fost dominat, speriat de generalul Coldea“

Fugarul Elan Schwartzenberg, interviu la B1 TV: „Sebastian Ghiţă a fost dominat, speriat de generalul Coldea“

„Ghiţă nu mă minţise, chiar avea susţinerea lui Coldea. Am văzut acea mână nevăzută care îl proteja, îl ghida. Ghiţă a fost dominiat total, controlat, speriat de generalul Coldea.

Îmi pare rău de ce o să fac. Eu sunt captiv la SRI şi DNA. Poate voi scăpa, ori ajung la puşcărie sau la 3 metri sub pământ“, a mai spus omul de afaceri.  

„Când era şef ANAF, Blejnar mi-a spus că există nişte forţe deasupra lui, din sistem“

„Cu Blejnar am avut o relaţie frumoasă, dar nu au funcţionat lucrurile când prietenia s-a suprapus cu funcţia. I-am bătut la uşă de două ori, prima dată când i-am spus că echipamentele de la Realitatea sunt sub sechestru la ANAF. Tu, ca şef ANAF, cu datorii imense de la Realitatea, trebuie ori să le sigilezi la ANAF ori le muţi în sediul în care funcţionează societatea, adică la Willbroock. În niciun caz nu pot sta la RTV, la Sebi Ghiţă. A ridicat din umeri şi mi-a spus că-i pare rău că nu poate să mă ajute, că era şi legal, dar există nişte forţe deasupra lui, din sistem. Eu nu ştiu la ce se referea. La Băsescu , SRI, DNA sau Sfântul Petru. L-am întrebat şi ridica din umeri şi se uita în sus“, a mai spus Schwartzenberg. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More 1288 posts in stiri
Recommended for you
Eurodeputat socialist: Oficialii europeni nu sunt proşti, Guvernul României e cel care dezinformează Bruxelles-ul. Regret ce a făcut ministrul Justiţiei

[ad_1] Reporter RFI: Cum calificaţi propunerea făcută de ministrul român al Justiţiei, Tudorel Toader, de...