GIGANȚII, O CIVILIZAȚIE CARE APARE ȘI DISPARE MISTERIOS

O istorie plină de mister s-a petrecut în anul 1673, în Patagonia. Marinarii spanioli au descoperit un gigant. Avea o înălțime de peste trei metri și două capete. L-au numit Kap Dwa, care se traduce prin două capete.

Gigantul fusese capturat de indigeni și a fost transportat pe corabie. Spaniolii doreau să-l transporte în Europa ca pe un trofeu al expediției lor în Patagonia. Gigantul a fost imobilizat cu lanțuri și sfori groase. După câteva ore, el a reușit să se elibereze și marinarii, cuprinși de panică, au apelat la săbii pentru a-l ucide.

Cadavrul său a fost descoperit și recuperat pe o plajă din Paraguay. Cadavrul a fost mumificat și preluat de căpitanul George Bickle. Despre această întâmplare nu s-a mai cunoscut nimic până în secolul al XIX-lea.

În secolul al XIX-lea, în Anglia, a fost expusă mumia unui gigant care avea două capete și semăna cu Kap Dwa. Cadavrul a fost expus până în anul 1959, când a fost cumpărat de un bancher londonez. În prezent, mumia este expusă la un muzeu din Baltimore.

Mai târziu, arheologii au descoperit în Filipine, scheletul unui gigant care avea o lungime de cinci metri. Incisivii săi aveau o lungime de opt centimetri și o lățime de de cinci centimetri.

Au urmat descoperiri ale unor schelete gigantice în China, care aveau o vechime de peste 300000 de ani. În anul 1931, în Valea Morții, SUA, au fost descoperite schelete cu o lungime de patru metri, alături de resturi aparținând dinozaurilor sau a unor specii de feline cu dimensiuni mari.

Tot mai mulți oameni de știință susțin teoria conform căreia structurile monolitice de la Machu Pichu, Baaleck, Gizeh au fost construite de către o populație de giganți.

După distrugerea Atlantei, giganții au migrat în diferite colțuri ale lumii, unde din cauza neadaptării au dispărut.

România, schelete de giganți

În perioada 1940-1950, la Argedava, Giurgiu, au fost descoperite 80 de schelete cu o lungime de până la cinci metri. Și la Bozioru, Buzău, au fost descoperite schelete cu o lungime de patru metri. Se spune că giganții au sculptat Stâlpii Tainiței, de pe muntele cu același nume.

Herodot îi numea pe acești giganți teutari sau favoriții zeilor. Ei întreceau pe oameni în înălțime, forță și frumusețe.

[ad_2]

Source link

/ 5
Thanks for voting!