Home » stiri » HOROSCOP 11 FEBRUARIE. Berbecii pot avea o zi tens…

HOROSCOP 11 FEBRUARIE. Berbecii pot avea o zi tens…

[ad_1]

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi poate fi o zi tensionantă în care vechi probleme din trecut pe care le aveai cu partenerul de viaţă izbucnesc cu mai mare putere. Ideal ar fi să le puteţi rezolva o dată pentru totdeauna! Fii cu băgare de seamă la orgoliu şi la deciziile individualiste. Dacă îţi doreşti ca totul să se termine cu bine este nevoie de tact, multă diplomaţie şi declararea sentimentelor într-un mod cât mai sincer!

Taur – Astăzi te poţi simţi presat din mai multe direcţii să acţionezi sau să rezolvi treburi ce nu îţi fac plăcere cu adevărat! Predispoziţia este aceea de a fi tensionat, nervos şi de a te certa cu toată lumea! Totuşi, nu asta este modalitatea sau calea de a aplana conflictele sau de a face pace cu cei dragi! Încearcă să menţii balanţa în echilibru şi să îţi păstrezi cumpătul, deoarece nu vei rezolva nimic fiind în poziţia de atac!

Gemeni – O neconcordanţă sau o discuţie în contradictoriu între tine şi cineva foarte apropiat îţi poate creea o dispoziţie ciudată sau te poate pune pe gânduri. Este indicat să nu mai visezi şi să nu îţi mai faci speranţe deşarte, ci să analizezi totul foarte cerebral, menţinându-te cu picioarele pe pământ. Este perioada care îţi arată cum este realitatea de fapt, iar acest aspect ar trebui să te bucure. În sfârşit, poţi lua o decizie palpabilă!

Rac – Chiar dacă este duminică, unele responsabilităţi de la locul de muncă nu îţi dau pace sau te…

[ad_2]

Source link

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More 1296 posts in stiri
Recommended for you
Cosmonauții fantomă ai fostei URSS. Controverse și fapte greu de înțeles

Războiul Rece dintre URSS și SUA nu s-a transformat într-un conflict armat însă, între cele...