Warning: include_once(/membri/socialmediaromania/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /membri/socialmediaromania/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/membri/socialmediaromania/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:') in /membri/socialmediaromania/wp-content/advanced-cache.php on line 22
Kovesi dă semnalul: NIMIC nu mai e sigur!
Home » coruptie » Kovesi dă semnalul: NIMIC nu mai e sigur!

Kovesi dă semnalul: NIMIC nu mai e sigur!

Kovesi dă semnalul: NIMIC nu mai e sigur!

 

Kovesi dă semnalul: NIMIC nu mai e sigur!

Kovesi dă semnalul: NIMIC nu mai e sigur!

 

Foarte multe mesaje ascunse date ieri de procurorul-șef al DNA în cadrul interviului dat pentru Agerpres. Unul din cele mai importante dintre aceste avertizări se referă la modul de ascundere a bunurilor provenite din acte de corupție. În ultimii ani milioane de EURO au luat calea băncilor vest-europene sau din paradisurile fiscale în speranța unor vremuri mai bune în țară, însă acum DNA le dă cea mai proastă veste – știm unde aveți banii și e doar o chestiune de timp până îi recuperăm.

La întrebarea țintită a reporterului cu privire la bunurile depozitate în bănci în afara hotarelor naționale,Laura Codruța Kovesi a indicat că numărul comisiilor rogatorii a crescut și că prin intermediul acestora s-au descoperit și se descoperă bunuri și valori pe care ulterior se pune poprire.

”AGERPRES: Câte comisii rogatorii aţi solicitat în acest an?

Laura Codruţa Kovesi: Numărul comisiilor rogatorii a crescut în acest an. Sunt peste 60 de solicitări pe care le-am transmis în general colegilor din statele membre ale Uniunii Europene, dar şi din afara UE. Din investigaţiile noastre, de foarte multe ori rezultă că anumite părţi ale activităţii infracţionale s-ar fi desfăşurat în străinătate, dar de foarte multe ori prin aceste comisii rogatorii încercăm să identificăm bunuri şi valori care pot fi supuse sechestrului.”, susține procurorul-șef al DNA în acel interviu.

 

sursa-stiripesurse

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More 300 posts in coruptie
Recommended for you
SENZAȚIONAL, am aflat cauza PIZDIFICĂRII BĂRBAȚILOR, nu este o Glumă , SITUAȚIA ESTE gravă

Responsabili pentru acestă Crimă și pentru Restul Suferinței OMENIRI, Vinovatii Principali sunt Reptilieni și aliati...