Home » stiri » MediHelp vinde o asigurare care acoperă investigaţiile iniţiale în cazul diagnosticului cde cancer l…

MediHelp vinde o asigurare care acoperă investigaţiile iniţiale în cazul diagnosticului cde cancer l…

astăzi, 00:00

Autor:


Anelis Baciu

Brokerul de asigurări MediHelp vinde o poliţă de asigurare emisă de asigurătorul britanic Lamp Insurance care acoperă investigaţiile iniţiale în cazul diagnosticului cu cancer sau beneficiul în bani în limita a 2.000 de euro.

Pe lângă investigaţiile iniţiale, asigurarea permite obţinerea unei a doua păreri medicale, mai exact servicii de second medical opinion.

 

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) – vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa [email protected] Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More 1288 posts in stiri
Recommended for you
Eurodeputat socialist: Oficialii europeni nu sunt proşti, Guvernul României e cel care dezinformează Bruxelles-ul. Regret ce a făcut ministrul Justiţiei

[ad_1] Reporter RFI: Cum calificaţi propunerea făcută de ministrul român al Justiţiei, Tudorel Toader, de...