Home » stiri » O firmă de curierat prezentă pe piaţa locală a cumpărat 14 avioane cargo 747-8

O firmă de curierat prezentă pe piaţa locală a cumpărat 14 avioane cargo 747-8

[ad_1]

Aeronavele vor fi livrate în regim accelerat, pe baza comenzii realizate de companie în 2016 pentru alte 14 aeronave cargo Boeing 747-8. Cele 32 de aeronave vor fi livrate până la sfârşitul anului 2022, suplimentând capacitatea de transport a UPS cu peste 4.082 de tone. Flota aeriană globală UPS include mai mult de 500 de avioane deţinute sau închiriate. În 2017, UPS a primit trei noi aeronave cargo 747-8.

„Cererea de transporturi aeriene în interiorul SUA şi de livrări aeriene în ziua următoare şi amânate se extinde la niveluri record. Segmentul UPS International a ajutat la creşterea exportului cu două cifre în patru trimestre consecutive”, a declarat David Abney, preşedinte şi CEO UPS. „Pentru a susţine această cerere puternică din partea clienţilor, vom continua să investim în capacitatea aeriană de transport, asigurând legătura atât de importantă pe care clienţii noştri trebuie să o aibă cu pieţele din întreaga lume”.

Pe lângă cererea tot mai mare a clienţilor pentru servicii expres, recenta reformă fiscală din SUA permite UPS să utilizeze economiile fiscale pentru a creşte semnificativ investiţiile de capital şi pentru a le demara mai devreme decât era planificat.

„Anul acesta celebrăm cea de-a 30-a aniversare a UPS Airlines şi observăm o cerere fără precedent pentru serviciile noastre aeriene”, a declarat Brendan Canavan, preşedintele UPS Airlines. „Noile aeronave ne vor permite creşterea capacităţii de transport pe toate rutele, creând astfel un efect în lanţ, care ne va mări capacitatea de transport pe rutele regionale din întreaga lume.”

Aeronavele 747-8 pot transporta 46 de containere, 34 pe puntea principală şi 12 în compartimentele inferioare. Modelul 747-8 are o capacitate de încărcare de 139,5 tone sau aproximativ 30.000 de colete şi o autonomie de zbor de 7778.4 km. Noua linie de aeronave 747-8 are un grad de siguranţă mare, fiabilitate şi o amprentă ecologică recunoscute în industrie. Aeronava Boeing 767 are o capacitate de încărcare de 60 de tone şi poate transporta 31 de containere, 24 pe puntea principală şi 7 în compartimentele inferioare. Are o autonomie de zbor de aproximativ 5.556 km. În prezent, UPS operează 59 de aeronave Boeing 767.

„UPS a valorificat evident puterea şi eficienţa pe care aeronavele cargo 747-8 le oferă în piaţă”, a declarat Kevin McAllister, preşedinte şi CEO Boeing Commercial Airplanes. „Suntem impresionaţi de modul în care UPS exploatează beneficiile oferite de acest avion în operaţiunile sale şi suntem încântaţi că au ales să-şi suplimenteze flota cu aeronave 767”.

!function (f, b, e, v, n, t, s) {
if (f.fbq)
return;
n = f.fbq = function () {
n.callMethod ?
n.callMethod.apply(n, arguments) : n.queue.push(arguments)
};
if (!f._fbq)
f._fbq = n;
n.push = n;
n.loaded = !0;
n.version = ‘2.0’;
n.queue = [];
t = b.createElement(e);
t.async = !0;
t.src = v;
s = b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t, s)
}(window,
document, ‘script’, ‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘1675896082650329’); // Insert your pixel ID here.
fbq(‘track’, ‘PageView’);
(function (d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id))
return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = „http://connect.facebook.net/ro_RO/all.js#xfbml=1&appId=148257132177935&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

[ad_2]

Source link

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More 1296 posts in stiri
Recommended for you
Cosmonauții fantomă ai fostei URSS. Controverse și fapte greu de înțeles

Războiul Rece dintre URSS și SUA nu s-a transformat într-un conflict armat însă, între cele...