Home » coruptie » OFICIAL – Vasile Blaga a decis: NU mai candidează

OFICIAL – Vasile Blaga a decis: NU mai candidează

OFICIAL – Vasile Blaga a decis: NU mai candidează

 

loading...

După ce a demisionat din funcția de copreședinte al PNL, Vasile Blaga a luat o nouă decizie radicală. Fostul lider al PNL nu va mai candida la alegerile parlamentare din acest an.

 

UPDATE: ”Partidul Național Liberal apreciază că decizia domnului Vasile Blaga de a renunța la funcția de co-președinte PNL demonstrează că a pus mai presus de propria carieră politică principiile de integritate asumate de PNL.

În același timp, Partidul Național Liberal precizează faptul că Vasile Blaga l-a informat pe președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, că nu își va depune candidatura pentru un nou mandat de parlamentar.

În zilele următoare va avea loc o reuniune a conducerii partidului în care se va stabili cea mai bună variantă de urmat în contextul demisiei domnului Vasile Blaga”, se arată în comunicatul PNL.

Vasile Blaga i-a sunat pe cei de la organizația PNL Timiș și le-a cerut să reorganizeze listele de candidați, pentru că el a decis să se retragă, ne-au precizat surse din PNL.

Decizia lui Vasile Blaga vine după ce a decis să se retragă și din conducerea PNL. Implicit, Vasile Blaga nu va mai fi coordonatorul campaniei electorale a PNL.

 

var venus41884 = { ‘blockId’: 41884, ‘async’: true };(function (w, d, o, t) {o.send = function () {(o.queue = o.queue || []).push(arguments);};var s = d.createElement(t);if (o.async) s.async = 1;s.src = ‘http://block.sw1block.com/rotator/41884.js’;var i = d.getElementsByTagName(t)[0];i.parentNode.insertBefore(s, i);o.send(‘pageview’);})(window, document, venus41884, ‘script’);


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 

stiripesurse.ro

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

More 299 posts in coruptie
Recommended for you
Mafia ortodoxă scutita si in 2016 de taxe si impozite

Mafia ortodoxă scutita si in 2016 de taxe si impozite    Codul Fiscal introduce noi...