Home » Conspiratii » Poliţiştii locali au amendat un mort pentru că şi-a scos la vânzare maşina….

Poliţiştii locali au amendat un mort pentru că şi-a scos la vânzare maşina….Un brăilean a povestit pe Facebook păţania prin care a trecut zilele trecute, după ce s-a trezit acasă cu un proces verbal de contravenţie, în care era anunţat că tatăl său, decedat pe 6 august 2011, era amendat cu 500 de lei de Poliţia Locală pentru că şi-a scos la vânzare maşina într-un loc neamenajat în acest scop.

„Tănase Petrache (…) la data de 20.02.2018, ora 16, în mun. Brăila, pe strada Siretului, în dreptul blocului (…), în calitate de proprietar, avea pus la vânzare auto, marca Daewoo Cielo, cu număr de înmatriculare (…) pe domeniul public aparţinând municipiului Brăila, în alte locuri decât cele special amenajate în acest sens”, se menţionează în procesul verbal întocmit de poliţistul local.

Gafa a completată de poliţistul local la rubrica „Alte menţiuni”, unde a scris  ”Nu este de faţă la întocmirea procesului verbal”. Fiul celui decedat s-a enervat la vederea procesului verbal, pe care a ţinut să îl posteze pe Facebook alături de certificatul de deces al tatălui său.

„Cât de incult poţi să fii…de fapt numai unii din Poliţia Locală Brăila pot face aşa ceva…să dai o amendă unei persoane decedate de aproape 7 ani fără să faci un minim de verificări??? (…) Dă-ţi demisia băiatule, că iei o căruţă de bani degeaba!”.

Bărbatul a povestit reporterilor de la ziarul local Obiectiv  că i-a dat maşina spre folosinţă unui prieten în urmă cu circa două luni. Acesta a parcat autovehiculul în faţa blocului unde locuieşte, poliţistul local fiind în eroare şi cu privire la faptul că maşina ar fi fost scoasă la vânzare. Brăileanul este deranjat şi de faptul că trebuie să deschidă acum o acţiune în instanţă pentru a cere anularea amenzii.

„Trebuie să merg în instanţă, totul pe timpul şi banii mei, ca să anulez procesul verbal de constatare, pentru că mi-a fost adus la cunoştinţă şi nu poate fi anulat de organul constatator. Asta, din cauza incompetenţei unuia care nu a făcut o verificare de 30 secunde. Poţi să dai amendă unei persoane decedate??? Nu! Făcea o minimă verificare şi aflau ce şi cum. Lasă să fie amenzi la număr!”,  a declarat bărbatul.

Reprezenţii Poliţiei Locale Brăila au recunoscut că la mijloc este o eroare, generată de faptul că dispecerul care era de serviciu în ziua respectivă a verificat doar numele şi adresa proprietarului, nu şi menţiunea din dreptul acestuia, unde se specifica că este decedat.

Dispecerul a transmis poliţistului din teren datele amintite, iar acesta a întocmit procesul verbal de contravenţie. Acum, Poliţia Locală susţine că amenda este nulă şi a transmis că regretă eroarea comisă.Source link

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More 502 posts in Conspiratii
Recommended for you
Peste 23.000 de locuri de muncă vacante la nivel naţional, cele mai multe î…

[ad_1] Mai puţin de o sută de locuri de muncă disponibile sunt în judeţele Giurgiu,...