Home » Conspiratii » Preşedintele Klaus Iohannis şi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, reclamaţi la…

Preşedintele Klaus Iohannis şi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, reclamaţi la…

[ad_1]

Reclamantul a fost deranjat de faptul că preşedintele Klaus Iohannis şi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, au folosit termenii de „penali”, respectiv „infractori” atunci când s-au referit la ceea ce ei au numit atacurile asupra justiţiei. Klaus Iohannis şi Laura Codruţa Kovesi au folosit aceste cuvinte în mai multe rânduri, a spus preşedintele CNCD, potrivit digi24.

Cei doi oficiali au făcut declaraţii şi au comentat înregistrările date publicităţii de fostul deputat Vlad Cosma, care susţine că procurori de la DNA Ploieşti „fabrică” probe.

Întrebat la ce lucrează în momentul de faţă CNCD, Csaba Asztalos a răspuns: „În momentul de faţă avem un caz împotriva preşedintelui României şi a procurorului-şef al DNA cu privire la utilizarea etichetarilor de penali şi infractori”.

Sesizările au fost făcute de către un organ de presă cu activităţi „din zona justiţiei”, a mai spus Csaba.

Preşedintele CNCD a arătat că instituţia pe care o conduce mai are în lucru câteva cazuri ce ţin de „aspecte legate de negarea Holocaustului, respectiv problematica antisemitismului. Sau interzicerea unor manifestări publice de către instituţii publice”, a precizat Csaba Asztalos.

CNCD a decis, luni, că premierul Viorica Dăncilă nu a discriminat atunci când a folosit termenul de „autişti” pentru a-i desemna pe cei care critică România la Bruxelles. Asztalos Csaba a declarat, luni seară, la Digi24, că el a avut opinie separată având în vedere faptul că Viorica Dăncilă este demnitar public, iar astfel de declaraţii făcute de un demnitar public reprezintă un semnal negativ în societate.

[ad_2]

Source link

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More 517 posts in Conspiratii
Recommended for you
Peste 23.000 de locuri de muncă vacante la nivel naţional, cele mai multe î…

[ad_1] Mai puţin de o sută de locuri de muncă disponibile sunt în judeţele Giurgiu,...