Home » coruptie » Un primar PSD I-a făcut cadou fiicei, din salariul de bugetar, un super-bolid-Foto

Un primar PSD I-a făcut cadou fiicei, din salariul de bugetar, un super-bolid-Foto

Un primar PSD I-a făcut cadou fiicei, din salariul de bugetar, un super-bolid-Foto

 

Un primar PSD I-a făcut cadou fiicei, din salariul de bugetar, un super-bolid-Foto

Un primar PSD I-a făcut cadou fiicei, din salariul de bugetar, un super-bolid-Foto

 

E primar, însă își iubește fiica atât de mult încât i-a luat un super-bolid! Din leafa de bugetar, primarul Costel Nazare i-a luat fiicei un Audi Q3!

Nazare, edilul comunei Concești din Botoșani, i-a făcut fiicei sale, Mădălina Nazare, elevă în ultimul an de liceu, o mașină cu care să se laude pe rețelele de socializare. Tânăra nu a rezistat tentației și s-a fotografiat în trafic când mergea fără centură și cu mult peste limita de viteză admisă în localitate. Dovada a postat-o pe o rețea de socializare.

Citește și: O daneză face reclamă României și o face foarte bine, cu multa pasiune -Video

Gestul primarului nu e unul întâmplător. Se pare că omul era supărat că fiica îi folosea prea des mașina, un Audi Q5, așa că a zis să-i ia o altă mașină. Ambele, din salariul

Nazare a ajuns celebru după ce a anunțat că este dispus să cumpere case abandonate sau nefinalizate la el în comună, să le refacă şi să le ofere celor care vin să locuiască la Conceşti. Practic, primarul dă case gratuit tuturor celor ce se mută la el în comună. ”Am luat această decizie pentru că populaţia scade dramatic în comună. A trebuit să facem ceva. Este o idee pe care deja o punem în practică. Prin hotărâre de Consiliu Local am şi alocat bani pentru această măsură”, precizează Costel Nazare. Şi într-adevăr prin hotărâre de Consiliul Local, a fost alocată într-o primă fază suma de 250.000 de lei, urmând ca fondurile să fie suplimentate în funcţie de necesităţi. Iniţial vor fi puse la dispoziţie 5 case.

Mai mult decât atât, Costel Nazare precizează că favorite sunt familiile cu copii. ”Dacă vin mai mulţi, ne gândim să suplimentăm până la 12 case”, a precizat primarul.

Citește și:Zeci de refugiati musulmani au intrat în România toți sunt bărbați între 20 și 40 de ani (numai buni de luptă.)

content-imagecontent-image

stiripesurse.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More 320 posts in coruptie
Recommended for you
SENZAȚIONAL, am aflat cauza PIZDIFICĂRII BĂRBAȚILOR, nu este o Glumă , SITUAȚIA ESTE gravă

Responsabili pentru acestă Crimă și pentru Restul Suferinței OMENIRI, Vinovatii Principali sunt Reptilieni și aliati...