Home » Sănătate » Spital invadat de şoareci. Imagini şocante, filmate la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud

Spital invadat de şoareci. Imagini şocante, filmate la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud

Spital invadat de şoareci. Imagini şocante, filmate la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud

 

loading...

Şoareci în saloane şi urechelniţe pe paturi. Acesta este tratamentul de care au parte pacienţii internaţi la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud. Un tânăr a postat pe Facbook nişte imagini pe care susţine că le-a filmat acolo.

 

Într-una dintre înregistrări se vede un şoarece, care s-a refugiat după un calorifer. Iar pacientul susţine că a văzut mai multe rozătoare. O altă filmare arată o urechelniţă care se plimbă nestingherită pe aşternuturi, otravă de şoareci pe coridoare şi multă mizerie.

Confruntat cu imaginile, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud a găsit câteva explicaţii pentru dezastrul din unitatea sanitară. Care sunt acestea aflăm de la corespondentul TVR la Cluj, Andreea Costin:

Vasile Vultur, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud, recunoaşte că “toamna se mai întâmplă să mai intre câte un şoricel în incintă” şi că este o situaţie “neplăcută” pentru pacienţi. El pune apariţia rozătoarelor pe seama faptului că spitalul este într-un parc foarte mare. Iar odată cu venirea frigului, aceste animale caută să se adăpostească în clădire. Directorul dă asigurări că, în unitatea medicală, există un plan de dezinsecţie şi deratizare. Iar cele două operaţiuni au fost făcute în conformitate cu normele sanitare.

În urma sesizărilor pacienţilor, Direcţia de Sănătate Publică Alba a declanşat o anchetă în acest caz. Aceasta va fi finalizată printr-un raport, în urma căruia vor fi luate măsurile necesare, prevăzute de lege. Nu este primul astfel de caz din ţară. Anul trecut, mai mulţi pacienţi şi familiile acestora au filmat şobolani în Spitalul Judeţean Argeş şi în spitalul Marius Nasta din Bucureşti.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

More 69 posts in Sănătate
Recommended for you
S-a vindecat de CANCER in stadiul 4, doar cu SUC de MORCOVI

S-a vindecat de CANCER in stadiul 4, doar cu SUC de MORCOVI   Ann Cameron...