Home » ozn » Suntem prea puţin educaţi şi prea religioşi pentru un contact cu o civilizaţie extraterestră

Suntem prea puţin educaţi şi prea religioşi pentru un contact cu o civilizaţie extraterestră

Suntem prea puţin educaţi şi prea religioşi pentru un contact cu o civilizaţie extraterestră

Suntem prea puţin educaţi şi prea religioşi pentru un contact cu o civilizaţie extraterestră,Suntem prea puţin educaţi şi prea religioşi pentru un contact cu o civilizaţie extraterestră,Suntem prea puţin educaţi şi prea religioşi pentru un contact cu o civilizaţie extraterestră,Suntem prea puţin educaţi şi prea religioşi pentru un contact cu o civilizaţie extraterestră,Suntem prea puţin educaţi şi prea religioşi pentru un contact cu o civilizaţie extraterestră,Suntem prea puţin educaţi şi prea religioşi pentru un contact cu o civilizaţie extraterestră,Suntem prea puţin educaţi şi prea religioşi pentru un contact cu o civilizaţie extraterestră.

Suntem prea puţin educaţi şi prea religioşi pentru un contact cu o civilizaţie extraterestră

 

Un profesor de la Universitatea din Cadiz, Spania, a făcut un studiu prin care a încercat să afle cât de pregătiţi suntem pentru un contact cu extratereştrii. Din păcate, se pare că suntem prea religioşi şi prea puţin informaţi.

De la Torre, participant şi la studiu Esa Mars 500, o misiune simulată pe planeta Marte, a declarat pentru “The Daily Mail” că oamenii nu sunt pregătiţi pentru un contact cu extratereştrii. El a făcut un studiu pe studenţii Universităţii la care este profesor, respondenţii fiind din Spania, SUA şi Italia.

Profesorul Gabriel de la Torre şi-a împărţit întrebările în cinci categorii – religie, mediu, cunoştinţe despre cosmos, activităţi zilnice şi opinii despre chestiuni de viaţă. 82% din studenţii lui de la Torre ştiau că aselenizarea a fost făcută prima oară în 1969. Cu toate acestea, Torre consideră că nu există o educaţie ştiinţifică destul de bună pentru a înţelege viaţa extraterestră.

 

De asemenea, 33% nu cred că oamenii sunt la originea încălzirii globale, iar 72% cred că există demoni şi îngineri. În plus, tinerii cred că armata ar trebui să aibă rolul principal în cazul unui contact cu extratereştrii, iar 80% spun că aceştia ne vor cuceri. Nu suntem pregătiţi “Nu suntem pregătiţi pentru a vorbi extratereştrilor pentru că nu avem o conştiinţă globală dezvoltată. Oamenii au probleme zilnice şi guvernele nu acordă atenţie problemelor globale cum ar fi planeta sau mediul”, a spus profesorul. Practic, specia noastră este prea concentrată pe problemele de zi cu zi şi nu înţelegem mediul în care trăim. E o ştire importantă când pică un meteorit.

Vezi si:Furtul deceniului din visteria statului Român Miliarde disparute fara urme de sub nasul autoritatilor

“Dacă am avea o conştiinţă globală despre cât de fragilă e Terra, poate am evolua ca specie. Ar putea fi extratereştri în spaţiu, viaţă inteligentă şi ar putea să fie foarte diferiţi de noi din punct de vedere fizic, mental, social şi chiar moral. Ar putea fi chiar roboţi. Ca specie, nu suntem pregătiţi. Ar fi un şoc prea mare”, a adăugat profesorul –adevarul.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More 33 posts in ozn
Recommended for you
Cosmonauții fantomă ai fostei URSS. Controverse și fapte greu de înțeles

Războiul Rece dintre URSS și SUA nu s-a transformat într-un conflict armat însă, între cele...