Home » stiri » Viorica Dăncilă, întrevedere cu principesa Margareta şi principele Radu. Ce au discutat

Viorica Dăncilă, întrevedere cu principesa Margareta şi principele Radu. Ce au discutat

Şeful Executivului a invitat Familia Regală ca, în parteneriat cu Guvernul, să contribuie la promovarea României în plan internaţional, în contextul marcării Centenarului, în acest an, şi al preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. 

 

„Îmi doresc să cresc dimensiunea europeană a Guvernului pe care îl conduc. Anul viitor România va prelua preşedinţia Consiliului UE, un moment esenţial pentru ţara noastră. Anul acesta sărbătorim Centenarul, un context unic în care trebuie să ne unim toţi eforturile pentru a promova România şi pentru a-i uni pe români. M-aş bucura să vă alăturaţi acestor demersuri şi împreună să găsim căile prin care să promovăm România în perspectiva celor două momente esenţiale: Anul Centenar şi prelurea preşedinţiei Consiliului UE”, a subliniat premierul Viorica Dăncilă.

 

Şeful Executivului a transmis aprecierea sa faţă de reperele morale, eforturile şi îndemnurile pe care Casa Regală le-a promovat cu stăruinţă în societatea românească, pentru a face ca România să fie respectată în Europa şi în întreaga lume. 

„Unul dintre obiectivele principale pe care Casa Regală le-a urmărit a fost ideea de reconciliere naţională în jurul unor deziderate la care aspiră toţi românii. Este un obiectiv care ar trebui să reunească întreaga clasa politică, dincolo de partizanatele sau interesele politice conjuncturale”, a punctat primul-ministru.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More 1288 posts in stiri
Recommended for you
Eurodeputat socialist: Oficialii europeni nu sunt proşti, Guvernul României e cel care dezinformează Bruxelles-ul. Regret ce a făcut ministrul Justiţiei

[ad_1] Reporter RFI: Cum calificaţi propunerea făcută de ministrul român al Justiţiei, Tudorel Toader, de...