Home » coruptie » Consilierul Elenei Udrea, reţinut de DNA

Consilierul Elenei Udrea, reţinut de DNA

Consilierul Elenei Udrea, reţinut de DNA

 

Consilierul Elenei Udrea, reţinut de DNA

Consilierul Elenei Udrea, reţinut de DNA

 

 

 

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au decis, marţi dimineaţă, să-l reţină pentru 24 de ore pe fostul consilier de imagine al Elenei Udrea, din vremea în care aceasta ocupa funcţia de ministru al Dezvoltării. Lungu va fi prezentat judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

DNA a efectuat percheziţii luni dimineaţa la Ştefan Lungu acasă, după care acesta a fost adus sub escortă la audieri. Soţia lui Ştefan Lungu, Anca Lungu, este prezentatoare la postul de televiziune Antena 3.

Ştefan Lungu ar fi primit în anul 2010 suma de 700.000 de lei de la societatea Termogaz Company SA, pentru a-și folosi influența față de angajați din cadrul ministerului, în vederea efectuării plăților prin care erau finanțate contractele de lucrări publice, potrivit unor surse judiciare.

Banii ar fi fost livrați în mai multe tranșe, iar pentru a ascunde natura acestor plăți, au fost întocmite mai multe contracte fictive de achiziție, prin interpunerea unei alte societăți. Este vorba de Last Time Studio SRL din Câmpina, societate controlată de Ștefan Lungu prin intermediul mamei sale, Elena Lungu, în calitate de asociat și administrator.

 

sursa-stiripesurse.ro

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More 300 posts in coruptie
Recommended for you
SENZAȚIONAL, am aflat cauza PIZDIFICĂRII BĂRBAȚILOR, nu este o Glumă , SITUAȚIA ESTE gravă

Responsabili pentru acestă Crimă și pentru Restul Suferinței OMENIRI, Vinovatii Principali sunt Reptilieni și aliati...