Home » stiri » Copil,lăsat în grija tatălui plecat în străinătate, bătut cu pumnii şi scaunul de mamă şiconcubin

Copil,lăsat în grija tatălui plecat în străinătate, bătut cu pumnii şi scaunul de mamă şiconcubin

 

S-a ajuns la această situaţie pentru că minorul, în vârstă de 12 ani, a fost lăsat de tatăl natural, care a plecat în străinătate la muncă, să locuiască cu fosta soţie, mama băiatului. Duminică, 12 februarie, în jurul orei 19.00, minorul a fost bătut de către mama sa şi concubinul acesteia într-un aşa hal încât vecinii au sesizat autorităţile.

Grupa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană minoră este bătută de mama sa, în cartierul Lunca Pomostului, din municpiul Reşiţa. Jandarmii cărăşeni ajunşi la faţa locului au constatat că numita B.A., în vârstă de 30 de ani, s-a certat cu fiul său numitul L.D., în vârstă de 12 ani, moment în care tatăl vitreg a intervenit şi l-a lovit pe copil cu pumnul în zona feţei. Acesta a continuat actul de violenţă asupra copilului lovindu-l în zona abdomenului cu un scaun. Minorul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, arată Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin.

În acest caz a intervenit şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Caraş-Severin, care a demarat o anchetă. Copilul a fost mutat la un unchi şi aşteptă revenirea tatălui din străinătate.

“Noi am fost anunţaţi de la spital. Copilul a fost încredinţat de instanţă tatălui, dar acesta a plecat în străinătate şi l-a lăsat la domiciliul mamei. Conflictul a pornit între mamă şi copil, iar concubinul acesteia a intervenit. Acum, copilul nu s-a mai întors la mamă şi stă cu unchiul său. Duminică se întoarce şi tătăl său din străinătate. Noi continuăm ancheta, iar lucrurile nu vor rămâne aşa. Vom lua măsuri împotriva celor responsabili, când vom avea toate datele. Dosarul va ajunge şi la Poliţie”, a declara Elena Amzoi, directoarea DGASPC Caraş-Severin.

Banca Transilvania se va folosi de roboţi software în interacţiunea cu clienţii

Source link

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More 1296 posts in stiri
Recommended for you
Cosmonauții fantomă ai fostei URSS. Controverse și fapte greu de înțeles

Războiul Rece dintre URSS și SUA nu s-a transformat într-un conflict armat însă, între cele...