Home » stiri » EXCLUSIV Motociclistul-poliţist care a bătut trei bărbaţi care l-au şicanat în trafic: „M-au lovit c…

EXCLUSIV Motociclistul-poliţist care a bătut trei bărbaţi care l-au şicanat în trafic: „M-au lovit c…


Pe 12 august 2017, trei cetăţeni de etnie romă, care au şicanat şi au vrut să bată cu bâtele un motociclist în trafic pe drumul Curtea de Argeş – Piteşti, au avut parte de o mare surpriză.

Motociclistul era un poliţist care lucrează la mascaţi, a luptat în Kosovo şi în gale K1. Cei trei bărbaţi l-au blocat în trafic cu maşina în care se aflau. Poliţistul a căzut cu motocicleta, iar cei trei indivizi au coborât din autoturism, sărind să-l bată. Iar poliţistul, aflat în legitimă apărare, i-a pus repede la pământ. Doi dintre romi au fost bătuţi, iar al treilea a fugit, fiind în cele din urmă prins şi el şi imobilizat. Cei trei s-au ales cu plângere penală pentru distrugere şi lovire, iar până la începutul lunii februarie vor fi trimişi în judecată.

Poliţistul care lucrează la mascaţi a decis să vorbească după ce avocatul Narcis Sofianu a declarat că mai mulţi poliţişti i-ar fi sugerat acestuia să nu depună plângere împotriva celor trei agresori. Poliţistul neagă clar acele afirmaţii şi spune că poliţiştii care au anchetat cazul s-au comportat impecabil. „Nu înţeleg de unde aceste afirmaţii, că aş fi fost întrebat de colegi ce caut pe drumul ăla sau că n-ar fi vrut să-mi primescă plângerea. Nu este adevărat, sunt aberaţii. Colegii mei s-au comportat exemplar în această anchetă şi şi-au făcut datoria de poliţişti ca nişte profesionişti adevăraţi”, a declarat în exclusivitate pentru „Adevărul“ poliţistul care i-a pus la pământ pe cei trei agresori.


„Am suferit intervenţii chirurgicale din cauza acelui incident”

Poliţistul ne-a dezvăluit şi de ce a depus plângere la aproape trei luni de la incident: „Nu am fost să depun plângerea până nu mi-a fost eliberat certificatul de la Medicină Legală. Cum mi-a fost eliberat acest certificat, a doua zi am şi depus plângerea. Iar acest certificat a fost eliberat mai târziu deoarece am suferit nişte intervenţii chirurgicale din cauza acelui incident. Plângerea a fost depusă în termenul legal al celor 90 de zile”.

După incidentul de la Bascov, s-a vehiculat informaţia potrivit căreia poliţistul ar fi fost atacat cu o bâtâ de baseball. Acesta infirmă informaţia şi spune că a fost lovit cu o crosă de golf: „M-au lovit cu crosa de golf peste casca de motociclist”.

Am dorit să aflăm de câte zile de îngrijiri medicale a avut poliţistul care i-a pus la pământ pe cei trei bărbaţi, însă acesta ne-a precizat: „Nu pot da astfel de detalii. Sunt declaraţiile mele la dosar”.

Poliţistul care i-a pus la pământ pe cei trei agresori are o carieră impresionantă. Practicant de arte marţiale şi participant la gale K1, el a făcut parte din trupele de mascaţi ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş. Apoi, vreme de opt ani, a lucrat la Curtea Penală Internaţională, instanţă unde sunt judecaţi autori ai infracţiunilor de genocid, crime de război şi crime contra umanităţii, şi a fost gardă de corp pentru mai mulţi magistraţi. Din 2008 până în 2016, poliţistul a fost ofiţer de pază şi protecţie la Tribunalul Internaţional de la Haga, post pe care l-a ocupat prin concurs şi de-a lungul celor opt ani a avut mai multe misiuni în Balcani, inclusiv în Kosovo, pe parcursul cărora a însoţit, ca ofiţer de pază şi protecţie, judecătorii Curţii Penale Internaţionale.

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);

fbq(‘init’, ‘253361638393458’);
fbq(‘track’, „PageView”);(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = „http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5&appId=209742945804238”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));Source link

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More 1288 posts in stiri
Recommended for you
Eurodeputat socialist: Oficialii europeni nu sunt proşti, Guvernul României e cel care dezinformează Bruxelles-ul. Regret ce a făcut ministrul Justiţiei

[ad_1] Reporter RFI: Cum calificaţi propunerea făcută de ministrul român al Justiţiei, Tudorel Toader, de...