Home » stiri » VIDEO Tânărul care a murit în accidentul rutier din Alba era preşedintele Consiliului Elevilor de la…

VIDEO Tânărul care a murit în accidentul rutier din Alba era preşedintele Consiliului Elevilor de la…

Reamintim că maşina în care se afla, alături de tatăl său şi încă un bărbat, s-a răsturnat, pe drumul dintre Aiud şi Ciumbrud, peste o ţeavă de gaz, pe care a rupt-o. Din cauza defecţiunii, patru localităţi au rămas fără gaz. Într-un comunicat de presă, reprezentanţii Colegiului Naţional Militar din Alba Iulia transmit condoleanţe familiei.

 

„Elevul fruntaş Cosmin-Eusebiu Raţ, din clasa a X-a la Colegiul Naţional Militar Mihai Viteazul, aflându-se în vacanţa intersemestrială, a decedat în urma unui accident rutier produs în localitatea Ciumbrud, în jurul orei 1.00, din data de 10 februarie 2018.

 

Cosmin era preşedinte al Consiliului elevilor colegiului, fiind implicat şi devotat atribuţiilor acestei funcţii. Se bucura de admiraţia şi respectul tuturor elevilor, fiind un bun coleg şi adevărat camarad. Personalul Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate şi îşi exprimă regretul pentru greaua pierdere a unui elev foarte bun, serios şi responsabil. Dumnezeu să-l ierte şi să-l primească în Oastea străjerilor cereşti!”, este mesajul Colegiului.

 

Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.00, în localitatea Ciumbrud, lângă Aiud. O maşină a ajuns în afara şoselei şi s-a răsturnat peste o ţeavă de gaz. În maşină erau trei persoane. În afară de adolescentul de 16 ani, alţi doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, fiind răniţi. Unul dintre aceştia a fost tatăl tânărului decedat.

 

La faţa locului a intervenit un echipaj ISU – Detaşamentul Aiud, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, în colaborare cu alt echipaj, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Alba. Pentru remedierea defecţiunii la reţea, au intervenit reprezentanţi ai companiei de distribuţie de gaz.

 

Autorul accidentului este un tânăr de 19 ani, care a fost testat pentru consum de alcool, iar rezultatul a fost negativ.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More 1288 posts in stiri
Recommended for you
Eurodeputat socialist: Oficialii europeni nu sunt proşti, Guvernul României e cel care dezinformează Bruxelles-ul. Regret ce a făcut ministrul Justiţiei

[ad_1] Reporter RFI: Cum calificaţi propunerea făcută de ministrul român al Justiţiei, Tudorel Toader, de...