Home » invazie-musulmana » Merkel: „Refugiatii nu pot fi OPRITI. Cine suntem noi sa aparam valorile CRESTINE din intreaga lume

Merkel: „Refugiatii nu pot fi OPRITI. Cine suntem noi sa aparam valorile CRESTINE din intreaga lume

Merkel: „Refugiatii nu pot fi OPRITI. Cine suntem noi sa aparam valorile CRESTINE din intreaga lume-(Video Revelion Köln)

Merkel: „Refugiatii nu pot fi OPRITI

Merkel: „Refugiatii nu pot fi OPRITI

 

Cancelarul german Angela Merkel a reiterat, intr-o intalnire privata cu lideri ai Partidului Popular European, sustinerea sa pentru primirea refugiatilor din Orientul Mijlociu si l-a atacat indirect pe premierul ungar, Viktor Orban, care militeaza pentru „apararea valorilor crestine” ale Europei.

„Cand cineva spune ca ‘asta nu e Europa mea, nu voi accepta musulmani’, trebuie sa declara ca asa ceva nu este negociabil”, a spus Merkel.

 

 

Cancelarul a comentat si declaratiile premierului ungar, conform caruia „valorile crestine” sunt puse in pericol de venirea refugiatilro musulmani. „Cine suntem noi sa ii aparam pe crestinii din intreaga lume daca spunem ca nu-i acceptam pe musulmani sau ca nu vrem moschei. Asta nu va functiona”.

„Nu putem inchide frontierele”, a adaugat ea, sustinand ca criza refugiatilor este o realitate politica pe care Europa nu o poate preveni. „Daca ridicam garduri oamenii vor gasi o alta cale sa intre. Venirea lor nu poate fi oprita”.

Intr-un interviu acordat ulterior jurnalistei Anne Will, Merkel a insistat ca nu va renunta la politica sa privind refugiatii, chiar daca sondajele spun ca este tot mai nepopulara. „Nu este in puterea sa stabilim cati refugiati vor veni in Germania. Acestia au plecat ca sa isi salveze viata”.

Cancelarul a refuzat sa comenteze cifrele vehiculate de lideri politici germani, conform carora vor sosi 1,5 milioane de imigranti numai in acest an. „Nu putem vorbi acum de numarul lor, insa nu conteaza. Sunt multi, multi”.

„Sunt mandra ca primim refugiatii cu bratele deschise. Nu sunt interesata sa intru intr-un concurs ca sa vedem cine este cea mai neprietenoasa tara din Europa”, a mai spus Merkel, in aplauzele invitatilor din studio, mentioneaza The Telegraph.

loading…

//

aktual24.ro

2 Comments
  1. Pingback: Se pregătește schimbarea cancelarului german Angela Merkel - Uniți Luptăm Pentru România

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More 47 posts in invazie-musulmana
Recommended for you
Cosmonauții fantomă ai fostei URSS. Controverse și fapte greu de înțeles

Războiul Rece dintre URSS și SUA nu s-a transformat într-un conflict armat însă, între cele...