Home » Descopera » AQUATICA , MEDIUL PRIMORDIAL

AQUATICA , MEDIUL PRIMORDIAL


Unii specialiști susțin ideea că omenirea trebuie să ajungă pe Marte. Această planetă ar fi o soluție ideală pentru un transfer de populație de pe Terra, o planetă suprapopulată. Alți specialiști consideră că viața subacvatică ar fi o soluție mult mai viabilă.

De curând, a fost descoperit un cristal care se numește aquaman, capabil să stocheze cantități mari de oxigen din aer și din apă, cu ajutorul căruia o persoană poate rămâne în mediul subacvatic câteva zile.

Cristalul este format din cobalt și are proprietate de a stoca cantități mari de oxigen. În acest sens a fost constituită liga Noua Lume care își propune extinderea acestor cercetări în vederea creării unor colonii subacvatice.
În prezent, în lume există două persoane care pot sta sub apă 10 minute, fără oxigen.. Antrenamente draconice care au durat ani de zile, i-au făcut pe cei doi să aibă un asemenea record. Recordul este greu de realizat pentru noi, oamenii de rând.

Arhitecții au schițat modelul coloniilor subacvatice. Omenirea va fi împărțită în trei categorii, susțin cercetătorii, colonii terestre, subacvatice și spațiale.

Omul are legăturile sale profunde și misterioase cu apa. Probabil că, undeva în existența omenirii, oamenii au trăit sub apă. Această ipoteză este susținută și de nașterile în apă care sunt mai ușoare pentru o femeie. Durerile sunt atenuate, există un sentiment de liniște și intimitate.

Femeia însărcinată așezată în piscină, în poziția verticală, sub influența gravitație, care va împinge fătul spre exterior, va naște mult mai ușor și fără dureri. Pentru bebeluș nașterea va fi mai puțin traumatizantă. Specialiștii susțin că apă înlocuiește cu succes lichidul amniotic în care s-a dezvoltat copilul.

Copiii născuți în astfel de condiții sunt mult mai calmi, față de cei născuți în condiții clasice. Interesant este faptul că ei au o abilitate mare în ceea ce privește înotul. Este o caracteristică nativă pe care pe măsură ce ne dezvoltăm o pierdem.

Există o legătură între om și apă. În procesul de hominizare, acesta a trăit în mările și lacurile calde ale planetei. Omul a revenit pe pământ din cauza schimbării condițiilor atmosferice. Această revenire a adus o serie de neajunsuri, sciatică, flebite, cefalee, discopatii, spondiloză.

val - AQUATICA , MEDIUL PRIMORDIAL

Cercetătorul NASA Dennis Chamberlon a lansat un proiect numit Aquatica. Se spune că acest proiect va fi o nouă Atlantida. În evoluția sa, omul revine la un mediu care se pare că a fost primordial.

[ad_2]

Source link

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More 548 posts in Descopera
Recommended for you
Peste 23.000 de locuri de muncă vacante la nivel naţional, cele mai multe î…

[ad_1] Mai puţin de o sută de locuri de muncă disponibile sunt în judeţele Giurgiu,...